гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4
тел. 0887 545 446

Безплатен клас по музикотерапия за цялото семейство

Безплатен клас по музикотерапия за цялото семейство

Понеделник, 10 Юни 2019

Център за детско развитие „Малки чудеса“ обявява безплатен клас по музикотерапия за цялото семейство!

Заповядайте на 21.06.2019 г. /петък/ от 17 часа, за да се забавляваме заедно!

За да участвате в нашето музикално пътешествие не е необходимо да владеете някакъв инструмент професионално. В заниманията ще имате удоволствието да се докоснете до инструменти, отдавна известни на човешкия бит. Ще ви предложим чудесни перкусионни /ударни/ инструменти, изработени предимно от естествени материали, гарантиращи лесен начин на звукоизвличане. Това води до истинско удоволствие от изживяването и засилва вътрешния ни порив да живеем, да се развиваме, да се радваме.

Ще свирим, ще споделяме, ще пеем, ще “озвучаваме“ нашите емоции, ще се смеем, ще се удивляваме от самите себе си… И всичко това чрез завладяващата сила на звука.
Моментите, изпълнени с музика, ритъм и танц ще провокират децата да проявяват своята чувствителност и спонтанност, да изследват своите сетива и възприятия.
Тази опознавателна среща е предназначена за деца и техните родители. За онези родители, търсещи полезни и алтернативни подходи, които допълват пълноценната ежедневна грижа за своите малки чудеса.
По време на нашата среща ще разкрием най-съществените предимства на музикотерапията.
Ще разясним за кого е подходяща тя.
Ще споделим трудности и проблеми, с които се сблъскваме в ежедневието, през времето в което се грижим за нашите малки чудеса.
Ще споделим нашия полезен и богат житейски опит!

Груповите и индивидуалните занимания ще се водят от нашия прекрасен музикотерапевт Петя Кръстева. 

Побързайте да запазите място за себе си и детето на телефон: 0887545446